Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Tre bredband


Vi har utsett Tre till bästa bredband för dig som saknar fiber men ändå vill ha ett obegränsat snabbt bredband.

Bästa val för dig som saknar fiber

Tre är ett fantastiskt val för dig som gärna vill ha snabbt bredband men som inte kan få fiber eller valt bort det för att det är för dyrt. Med 3Bredband Hemma så får du en snabb och smidig lösning för hela familjen för endast 399kr/mån när du binder dig i 24 månader och då ingår en 4G-router med WiFi.

  • Tre bredband

Vad du får

För dig som saknar fiber så är 3Bredband Hemma den perfekta lösningen. Du får bredband via 4G utan hastighetsbegräsning vilket innebär hastigheter uppemot 180 Mbit, även om du vanligtvis kan räkna med runt 30-60 Mbit enligt våra erfarenheter.

När du skaffar 3Bredband Hemma och binder dig så kan du välja mellan en vanlig 4G-router för 399kr/mån samt en router med extern antenn för 499kr/mån i 24 mån. Om du bor i villa så rekommenderar vi att du väljer routern med extern antenn då kan du räkna med snabbare och stabilare uppkoppling.

Tre erbjuder även vanliga mobila bredband som är precis lika bra, men det unika hos Tre är just deras lösning för de som inte har eller vill skaffa fiber. För många så är nämligen 3Bredband Hemma ett fullgott alternativ till fiber.

En antenn i ett bostadsområde

Fakta

Teknik

Tre erbjuder bredband via 3G och 4G-nätet hos Tre. Tänk att deras 3Bredband Hemma dock är avsett att användas på en enskild plats.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Tre 68,1% nöjda kunder, det motsvarar 4:e platsen bland bredbandsoperatörer.

Bindningstider

Man erbjuder bredband med 0-24 månaders bindningstid, vid bindning ingår ofta utrustning och rabatt ges. Uppsägningstid är 1 månad.

Omdöme

Bakgrund

Intresserad av Tre?

SE ERBJUDANDEN