Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Tre mobilt bredband


Vi har utsett Tre till bästa bredband för dig som saknar fiber men ändå vill ha ett obegränsat snabbt bredband med 5G-stöd.

3 bredband hemma är bästa val för dig som saknar fiber

Tre är ett fantastiskt val för dig som gärna vill ha snabbt bredband men som inte kan få fiber eller valt bort det för att det är för dyrt. Med 3Bredband Hemma så får du en snabb och smidig lösning för hela familjen för endast 399kr/mån när du binder dig i 24 månader och då ingår en 5G-router med WiFi.

  • Tre bredband

Vad du får

För dig som saknar fiber så är 3Bredband Max (f.d. 3Bredband Hemma) den perfekta lösningen. Du får bredband via 5G utan hastighetsbegräsning vilket innebär hastigheter uppemot 1100 Mbit, även om du vanligtvis kan räkna med runt 30-60 Mbit på 4G eller runt 300-600 Mbit över 5G enligt våra erfarenheter.

Tre mobilt bredband med obegränsad surf

Det bästa bredbandet är det Tre kallar för 3Bredband Max och det innehåller obegränsad surf. Men man erbjuder även ett flexibelt mobilt bredband (3Bredband Flex) som är precis lika bra men det har begränsad surf är lämpar sig främst för dig som vill ha ett extra bredband eller surfar väldigt lite.

Router hos Tre

När du skaffar 3Bredband Max så kan du välja att binda dig på 24 månader och då ingår ett väldigt bra router. Den klarar givetvis 5G (& 4G/3G) och har stöd för WiFi så du lätt kan ansluta alla dina enheter.

Hastighet på Tre mobilt bredband

Är du ute efter hög hastighet så är Tre ett bra val och man har vunnit tester hos bland annat ansedda Tutela som testar mobilnät. Vi har själva uppmätt riktigt höga hastigheter på Tre när vi testat, drygt 300 Mbit/s på 4G och hela 1060 Mbit/s på 5G.

En antenn i ett bostadsområde

Fakta

Teknik

Tre erbjuder bredband via 4G och 5G-nätet hos Tre. Tänk att deras 3Bredband Max dock är avsett att användas på en enskild plats.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Tre 68,1% nöjda kunder, det motsvarar 4:e platsen bland bredbandsoperatörer.

Bindningstider

Man erbjuder bredband med 0-24 månaders bindningstid, vid bindning ingår ofta utrustning och rabatt ges. Uppsägningstid är 1 månad.

Omdöme av Tre (3) & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Tre?

SE ERBJUDANDEN