Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Comviq bredband


Riktigt bra val för dig som har fiber i ett stadsnät eller behöver ett obegränsat mobilt bredband med eller utan router.

Comviq mobilt bredband för dig som vill ha bra täckning

Comviq är en del av Tele2 och numera erbjuder man prisvärda bredband i samma nät. Är du ansluten till fiber så kan du ofta välja Comviq till lägre pris än Tele2 men samtidigt få samma höga kvalite. Skulle du inte ha fiber så erbjuder Comviq ett av Sveriges prisvärdaste mobila bredband i Tele2s nät. Ett mycket bra val helt enkelt!

  • Comviq bredband

Vad du får

Comviq erbjuder fiber via öppna stadnät och nät vilket gör att sitter du ett fibernät när du får välja operatör så är chansen mycket stor att Comviq går att välja.

Comviq erbjuder även mobilt bredband till ett av Sveriges lägsta priser.

Router hos Comviq

När du beställer bredband från Comviq så kan du välja att få med en WiFi-router som är helt okej och ger fina hastigheter. Du kan även välja att köra med egen router och då få ut ännu högre prestanda.

Priser hos Comviq

Priserna hos Comviq varierar, så för att få fram rätt priser så ber vi dig undersöka erbjudandena längre ner på sidan. Generellt så anser vi att Comviq är ett av de prisvärdaste valen, speciellt vid nyteckning.

Comviq mobilt bredband

Fakta

Teknik

Comviq erbjuder bredband via fiber och 2G, 3G & 4G, det finns med andra ord en lösning för mer eller mindre varje person.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Comviq 71,1% nöjda kunder, dvs 4:e platsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Man erbjuder bredband med eller utan bindningstid, vid bindning finns möjlighet att få en router på köpet. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme av Comviq & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Comviq?

SE ERBJUDANDEN