Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Chilimobil bredband


Ett nytt och fräscht val för dig som är på jakt efter ett prisvärt mobilt bredband med god prestanda.

Mobilt bredband med god prestanda

Chilimobil är ganska nya på svenska marknaden och lanserade under 2020. Sedan dess har man ändrat sina abonnemang flertalet gånger och numera har man riktigt intressanta mobila bredband. Det bästa med Chilimobil är att de går i Tres mobilnät vilket ofta ger riktigt fina hastigheter på bredbandet.

  • Chilimobil bredband

Vad du får

Chilimobil erbjuder prisvärda mobila bredband i Tres nät. Det innebär att täckningen är bra om du bor i södra Sverige medan i norr är den ganska bristfällig utanför städer. Men för dig som bor där det finns täckning så är ofta prestandan riktigt bra tack vare Tres mobilnät.

När du beställer bredband från Chilimobil så får du dessvärre bara ett simkort, detta kan du sedan sätta i en mobilrouter, 4G-puck eller 4G-pinne.

Det innebär att Chilimobil främst passar dig som redan har utrustning sedan tidigare eller som kan tänka sig köpa en mobilrouter vid sidan av.

Chilimobil har mobilt bredband med god prestanda

Fakta

Teknik

Chilimobil erbjuder bredband via mobilt bredband vilket innebär att det är 3G och 4G som gäller i dagsläget då det är via Tres nät!

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får branchen 63,6% nöjda kunder, dvs mittenplatsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Chilimobil tror på nöjda kunder och därför kör de helt utan bindningstid. Uppsägningstiden däremot är upptill 1 månad.

Omdöme

Bakgrund

Intresserad av Chilimobil?

SE ERBJUDANDEN