Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Boxer bredband


Ett perfekt val för dig som sitter uppkopplad på ett stadsnät och gärna vill komma lite billigare undan.

Bredband via fiber till lågt pris hos Boxer

Boxer är numera en del av Tele2 och man erbjuder endast fiber i stadsnät och andra öppna fibernät. Priserna är generellt något lägre samtidigt som nykundserbjudandena kan vara ruskigt bra. Själva bredbandet fungerar utmärkt även om supporten skulle kunna vara bättre (om man nu behöver den).

  • Boxer bredband

Vad du får

Eftersom Boxer erbjuder bredband via fiber så kan du beställa ditt Boxer-bredband med eller utan router. För de allra flesta så rekommenderar vi att du beställer med router. Då räcker det oftast att bara koppla in routern i ett strömuttag och i din fiberbox eller ditt bredbandsuttag.

Router hos Boxer

Själva routern från Boxer är alldelles utmärkt för de flesta när det kommer till WiFi-prestanda men om du vill så kan du givetvis skippa den och köra en egen router och då fungerar mer eller mindre alla modeller med Boxer.

Få även TV via boxer

En stor fördel med att ha bredband via fiber från Boxer är att du kan lägga till TV-paket och därmed se på TV via fiber. Det ger hög kvalité och stora möjligheter!

En Tp-link router som kan användas med Boxer

Fakta

Teknik

Boxer erbjuder bredband endast via fiber i öppna nät och stadsnät vilket ger otrolig prestanda och stabilitet till ett lågt pris!

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Comhem (Boxers ägare) 62,1% nöjda kunder, dvs 6:e platsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Man erbjuder bredband med eller utan bindningstid, vid bindning ges ofta rejäl rabatt. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme av Boxer & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Boxer?

SE ERBJUDANDEN