Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Allente bredband


För dig som har fiber och vill kombinera med TV så är Allente ett riktigt bra val.

Allente för dig som vill ha TV & bredband

Allente är föredetta Viasat och Canal Digital i ett och man är ganska stora speciellt på TV via parabol. Med tiden så har man utökat och numera finns man i många av stadsnäten i landet. Det gör att man numera kan välja Allente som ens fiberleverantör.

  • Allente bredband

Vad du får

Genom att skaffa Allente så får du en operatör som erbjuder TV och bredband i ett paket. Det innebär att du kan räkna med riktigt bra paketpriser samtidigt som du får en etablerad och seriös operatör inom TV.

När du beställer Allente så kan du kombinera TV och bredband. Du har olika paket som innefattar TV och streaming samtidigt som du får välja mellan olika hastigheter på bredbandet.

Då Allente verkar i olika fibernät och stadsnät så skiljer sig priserna, så för att få fram ett pris för din bostad vänligen se erbjudandena nedan.

Allente kundtjänst

Allente erbjuder en bred kundservice som du kan nå via telefon, e-post, chatt eller t.om. Facebook. Vår rekommendation är att ringa för snabbast service.

Se på tv via bredband

Fakta

Teknik

Allente erbjuder bredband via fibernät i Sverige, via fiber ger en överlägsen stabilitet och hastighet.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får branchen 63,6% nöjda kunder, dvs mittenplatsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Hos Allente så slipper du binda dig och extra utrustning kommer som en extra avgift. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme av Allente & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Allente?

SE ERBJUDANDEN