Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Telia bredband


För dig som sitter i Telias "låsta" fibernät eller i ett stadsnät så är Telia alltid ett säkert val.

Inga överraskningar med Telia

Med Telia så vet du alltid vad du får. Med det menar vi att man ofta är dyrare än andra men samtidigt så levererar man bredband utan strul. Detta oavsett om det handlar om fiber, bredband via telefonuttaget eller via mobilmasterna. Ett bra val utan överraskningar helt enkelt.

  • Telia bredband

Vad du får

Väljer du bredband via fiber vilket är vår rekommendation så kan du räkna med en riktigt bra surfupplevelse. Man erbjuder flera olika hastigheter och binder du dig så får du antingen utrustning på köpet eller billigare månadsavgift beroende på kampanj.

Router hos Telia

För de flesta så rekommenderar vi att välja Telias vanliga router som innehåller WiFi. Men man erbjuder även något som kallas Smart Wifi Plus vilket vi avråder från. Inte för att det är dåligt utan för att det har en löpande månadskostnad på 89kr/mån. Istället rekommenderar vi att man då köper Google Wifi som ger samma effekt men där man åker på en engångskostnad istället och där man sedan äger utrustningen.

Priser hos Telia

Priserna hos Telia varierar, så för att få fram rätt priser så ber vi dig undersöka erbjudandena längre ned på sidan. Generellt så anser vi att Telia är något dyrare än de flesta konkurrenter.

Telia usb sticka i router

Fakta

Teknik

Telia erbjuder bredband via fiber, mobilmaster och telefonuttag. Möjligheten att få bredband från Telia är därför stor.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Telia 64,7% nöjda kunder, dvs 5:e platsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Man erbjuder bredband med eller utan bindningstid, vid bindning ges ofta en rabatt. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme av Telia & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Telia?

SE ERBJUDANDEN