Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Telenor bredband


Ett bra val oavsett om du sitter i Telenors låsta fibernät eller uppkopplad mot ett stadsnät eller öppet nät.

Fiberbredband med hög kvalite

Bredband från Telenor har rötterna i Bredbandsbolaget som var en av de första aktörerna att erbjuda fiber i Sverige. För ett tag sedan köpte Telenor upp Bredbandsbolaget och nyligen så valde man att sluta använda namnet och istället "förde" över alla kunder till Telenor. Bredbandet i sig är av precis lika hög kvalite som det var hos Bredbandsbolaget.

  • Telenor bredband

Vad du får

Telenor erbjuder främst fiber via deras egna nät (f.d. Bredbandsbolaget) men man finns även i öppna nät och stadsnät. Generellt väljer du Telenor för att du har deras mobilabonnemang och därmed får rabatt eller för att du är ute efter bredband av högsta kvalité.

När du beställer bredband från Telenor så kan du välja att få med en WiFi-router som är helt okej och ger goda hastigheter. Du kan även välja att köra med egen router och då få ut ännu högre prestanda. Saknar du fiber men har telefonuttag så är Telenor en av få bredbandsoperatörer som erbjuder bredband via telefonuttaget (ADSL & VDSL).

Priserna hos Telenor varierar, så för att få fram rätt priser så ber vi dig undersöka erbjudandena längre ner på sidan. Generellt så anser vi att Telenor är ett av de prisvärdaste valen, speciellt vid nyteckning.

En Asus router som kan användas med Telenor

Fakta

Teknik

Telenor erbjuder bredband via fiber, telefonuttag och 3G/4G, det finns med andra ord en lösning för mer eller mindre varje person.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Telenor 60,6% nöjda kunder, dvs 7:e platsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Man erbjuder bredband med eller utan bindningstid, vid bindning ges ofta rejäl rabatt. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme

Bakgrund

Intresserad av Telenor?

SE ERBJUDANDEN