Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Tele2 bredband


För dig som sitter i ett Tele2 (Comhem)-hus så är ofta just Tele2 bästa valet då deras bredband via kabeltv normalt utklassar 3G/4G.

Tele2 / Comhem bredband via fiber eller kabeltv

Om du bor i ett Com hem-hus så är Tele2 kanske det enda valet utöver 3G/4G och då är Tele2 ett riktigt bra val. Detta då man erbjuder ett modernt, snabbt och stabilt bredband via deras fiber & kabeltv-nät. Man erbjuder vanligtvis riktigt bra priser för nya kunder, se de längre ner på sidan.

  • Tele2 bredband

Vad du får

En stor fördel med bredband från Tele2 är att det normalt sätt endast krävs ett kombinerat modem med router. Dvs när du beställer så får du endast en enhet som du behöver koppla in vilket underlättar och gör att i princip vem som helst enkelt kan komma igång med sitt bredband.

Router Tele2 / Comhem

Själva routern från Tele2 har även fått fina resultat i diverse tester när det kommer till WiFi-prestanda vilket gör att du verkligen kan njuta av ditt bredband utan att tappa signal eller få låga hastigheter.

Pris Tele2 / Comhem

Priserna hos Tele2 varierar, så för att få fram rätt priser så ber vi dig undersöka erbjudandena längre ned på sidan. Generellt så anser vi att Tele2 är ett av de prisvärdaste valen.

En Tp-link router som kan användas med Tele2

Fakta

Teknik

Tele2 erbjuder bredband via fiber samt via sitt eget kabeltv-nät som finns i flertalet bostäder i Sverige. Bra prestanda är ledordet!

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Tele2 62,1% nöjda kunder, det motsvarar 6:e platsen bland bredbandsoperatörer.

Bindningstider

Man erbjuder bredband endast utan bindningstid, med ger ofta stor rabatt i början. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme av Tele2 / Comhem & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Tele2?

SE ERBJUDANDEN