Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Tele2 bredband


Ett bra val för dig som letar efter mobilt bredband och inte surfar jätte mycket eller är senior.

Det självklara valet för seniorer

Tele2 är den enda(?) bredbandsoperatören som vi hittat som erbjuder rabatt för seniorer och pensionärer. För att få rabatt så behöver man ha fyllt 65 år. För alla andra så är Tele2 ett intressant val om man är ute efter deras Wifi To Go som fungerar som ett kontantkort, fyll på en datamängd och den är giltig tills du förbrukat den eller 12 månader passerat.

  • Tele2 bredband

Vad du får

Beställer du Tele2s mobila bredband så kan du välja till en router till ett rimligt pris. I denna sätter du i ditt simkort från Tele2 och därefter kan du ansluta dina enheter via WiFi med lösenordet som står angivet på routern. Superenkelt att komma igång!

Beställer du Wifi To Go så får du istället ett tomt SIM-kort som du sätter i en befintlig 4G-router som du redan äger eller köper separat. Därefter kan du på Tele2s hemsida fylla på kortet efter behov, en perfekt lösning för dig som ibland behöver bredband eller använder väldigt lite varje månad.

Oavsett val så får du bredband med riktigt bra täckning till ett väldigt rimligt pris.

En usb sticka med 4g hos tele2

Fakta

Teknik

Tele2 erbjuder bredband via sitt eget mobilnät som använder sig av 2G, 3G och 4G och täcker de flesta befolkade ställena i Sverige.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Tele2 69,8% nöjda kunder, dvs 3:e platsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Hos Tele2 så slipper du binda dig, däremot kan du välja utrustning på avbetalning. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme

Bakgrund

Intresserad av Tele2?

SE ERBJUDANDEN