Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Ownit bredband


Vi har utsett Ownit till bästa bredband för dig som har tillgång till fiber eller sitter uppkopplad på ett stadsnät.

Ownit ett självklart val för dig som har fiber

För dig som har möjlighet att välja bredbandsleverantör och har fiber och/eller sitter uppkopplad på ett stadsnät så är Ownit enligt oss det bästa valet. Varför? Jo, du får en upplevelse i världsklass med riktigt bra och stabilt bredband samtidigt som supporten är fantastiskt. Allt detta till ett tämligen lågt pris!

  • Ownit bredband

Vad du får

Bredband via fiber är en enkel och stabil lösning. Normalt sätt så har du en dosa eller låda där fibern kommer in i din bostad och därefter kan du antingen välja operatör fritt eller så är du bunden till en specifik. Kan du välja fritt så föreslår vi Ownit.

Priser hos Ownit

Priserna hos Ownit varierar i olika stadsnät och via olika fiberleverantörer, så för att få fram rätt priser så ber vi dig undersöka erbjudandena längre ner på sidan. Generellt så anser vi att Ownit är ett av de prisvärdaste valen för dig som söker det bästa i fiberväg.

Router hos Ownit

När du skaffar Ownit så kan du välja på hastigheter upptill 1000 Mbps och surfen är alltid obegränsad. Du kan även välja till router som då ger dig WiFi med AC-standard och dess höga hastigheter. Ett bra val för dig som bara vill komma igång snabbt och enkelt.

En Google Wifi puck som kör Ownit

Fakta

Teknik

Ownit erbjuder bredband via fiber vilket innebär möjlighet till extremt höga hastigheter och låg latens vilket möjliggör högsta möjliga prestanda.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Ownit 71,7% nöjda kunder, det motsvarar 2:a platsen bland bredbandsoperatörer.

Bindningstider

Man erbjuder bredband med eller utan bindningstid, vid bindning ges ofta rabatt. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme av Ownit & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Ownit?

SE ERBJUDANDEN