Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Hallon bredband


Vi har utsett Hallon till bästa bredband för dig som letar efter ett billigt mobilt bredband.

Bästa erbjudande på Hallon mobilt bredband

När det kommer till mobila bredband utan bindningstid så är Hallon det bästa valet enligt oss och det bästa erbjudandet hittar du på deras hemsida. Man har de lägsta priserna, från 89 kr/mån, samtidigt som det är enkelt att beställa på deras sida och lika enkelt att säga upp det genom att bara logga in på deras hemsida och avsluta det när behovet inte längre finns.

  • Hallon bredband

Vad du får

Genom att skaffa Hallon så får du tillgång till bredband genom 3G och 4G utan hastighetstak. När du beställer så får du endast ett SIM-kort som du kan sätta i en 4G-router som du själv får skaffa. Om du har en äldre Android-telefon så kan du ofta även använda den som en 4G-router och då trådlöst dela ut internet genom WiFi.

På Hallons hemsida är det alltid fri frakt och du kan så snart du beställt även logga in på mina sidor där du kan ändra surfmängd till en större eller mindre. Uppgraderar du så ändras det direkt och nedgraderar du så ändras det i månadsskiftet. Du kan även när som helst på mina sidor säga upp bredbandet genom endast ett klick.

Hallon internet

Hallon och deras internet är för dig som söker högsta prestanda till lägst pris, beroende på var du bor kan du räkna med riktigt höga hastigheter har vi sett i våra egna tester.

Fakta

Teknik

Hallon erbjuder bredband via 3G och 4G-nätet hos Tre. Det gör att bredbandet kan tas med vid behov t.ex. mellan villa och sommarstuga.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Hallon 75,8% nöjda kunder, det motsvarar 2:a platsen bland mobiloperatörer.

Bindningstider

Man tror på nöjda kunder och därför har Hallon ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina bredband.

Omdöme av Hallon & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Hallon?

SE ERBJUDANDEN