Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Halebop bredband


För dig som behöver ett korttidsbredband så är Halebop ett självklart, men även för dig som älskar hög prestanda.

Halebop för dig som älskar hög prestanda

Om du är ansluten till ett öppet fibernät eller stadsnät där du kan välja operatör så bör du överväga Halebop. Den stora fördelen är att det är en del av Telia vilket innebär att du får tillgång till Telias otroligt kraftfulla fibernät men till ett lägre pris än via Telia. Man erbjuder även bredband på endast 3-14 dagar vilket kan vara intressant för vissa.

  • Halebop bredband

Vad du får

Du får ett stabilt bredband med hög prestanda via fiber. Behöver du bredbandet ett par dagar så är Halebop ganska ensamma om att erbjuda fast bredband 3-14 dagar och det är väldigt smidigt att beställa. Att välja Halebop är att välja kvalité och prestanda.

Priser hos Halebop

Då Halebop går i öppna fibernät och stadsnät så skiljer sig priserna en del, så för att få fram vilka priser och erbjudanden som gäller för din adress behöver du ange den på Halebops hemsida. Men överlag så ligger Halebop bra till i pris för prestandan man får.

Router hos Halebop

Någon router medföljer inte, däremot så får du ett erbjudande från Halebop om att köpa till vettiga routers till rabatterade priser efter att du har beställt. I erbjudandet ingår rådgivning kring routers så du kan få en optimal lösning för din behov.

Köp till en bra router till ditt Halebop

Fakta

Teknik

Halebop erbjuder bredband via fiber vilket innebär ett stabilt internet med möjlighet till extremt höga hastigheter och låga pingtider.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Halebop 76,3% nöjda kunder, det motsvarar 1:a platsen bland mobiloperatörer.

Bindningstider

Man erbjuder bredband utan helt bindningstid då man tror på nöjda kunder. Uppsägningstiden hos Halebop är på 1 månad.

Omdöme av Halebop & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Halebop?

SE ERBJUDANDEN