Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Comhem bredband


För dig som sitter i ett Comhem-hus så är ofta just Comhem bästa valet då deras bredband via kabeltv normalt utklassar 3G/4G.

Bästa valet för dig som bor i ett Comhem-hus

Om du bor i ett Comhem-hus så är Comhem kanske det enda valet utöver 3G/4G och då är Comhem ett riktigt bra val. Detta då man erbjuder ett modernt, snabbt och stabilt bredband via deras kabeltv-nät. Man erbjuder vanligtvis riktigt bra priser för nya kunder, se de längre ner på sidan.

  • Comhem bredband

Vad du får

En stor fördel med bredband från Comhem är att det normalt sätt endast krävs ett kombinerat modem med router. Dvs när du beställer så får du endast en enhet som du behöver koppla in vilket underlättar och gör att i princip vem som helst enkelt kan komma igång med sitt bredband.

Själva routern från Comhem har även fått fina resultat i diverse tester när det kommer till WiFi-prestanda vilket gör att du verkligen kan njuta av ditt bredband utan att tappa signal eller få låga hastigheter.

Priserna hos Comhem varierar, så för att få fram rätt priser så ber vi dig undersöka erbjudandena längre ned på sidan. Generellt så anser vi att Comhem är ett av de prisvärdaste valen.

En Tp-link router som kan användas med Comhem

Fakta

Teknik

Comhem erbjuder bredband via fiber samt via sitt eget kabeltv-nät som finns i flertalet bostäder i Sverige. Bra prestanda är ledordet!

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Comhem 62,1% nöjda kunder, det motsvarar 6:e platsen bland bredbandsoperatörer.

Bindningstider

Man erbjuder bredband endast utan bindningstid, med ger ofta stor rabatt i början. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme

Bakgrund

Intresserad av Comhem?

SE ERBJUDANDEN