Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Penny bredband


Penny är ett av de bästa och billigaste alternativet ifall du bor i ett Comhem-hus då deras bredband vanligtvis utklassar t.ex. 3G/4G.

Ett prisvärt val för dig som bor i ett Comhem-hus

För dig som bor i ett Comhem-hus så är ofta alternativen begränsade och då kan Penny och Comhem vara de enda alternativen utöver mobilt bredband. Genom att välja Penny så får du ett snabbt och stabilt bredband precis som med Comhem. Med Penny får du ofta lägre pris än med Comhem men det på bekostnad av du måste skaffa en egen router då Penny endast erbjuder ett kabeltv-modem utan WiFi. Men har du redan en router så är Penny ett superbra val!

  • Penny bredband

Vad du får

Penny är som sagt en avskalad operatör vilket innebär att du får ett billigt bredband men det lite på bekostnad av support och utrustning. När du beställer på deras hemsida så får du med ett enkelt modem mot en extra avgift.

Detta modemet kopplar du in i ett Comhem-uttag och därefter har du ett uttag i modemet där du kan koppla en sladd till din dator eller till en router. Det innebär att vill du ha WiFi så behöver du skaffa en WiFi-router och installera den. Är du mindre teknisk så är ofta Comhem ett bättre val där du får med ett modem med inbyggt WiFi-router.

Fördelen med att du faktiskt får ett simpelt modem från Penny är du utan problem kan skaffa valfri WiFi-router och då få en riktigt bra. Och har du en router sedan tidigare så kan du återanvända den och därmed sänka dina kostnader då månadsavgiften vanligtvis är billigare hos Penny än Comhem.

Pennys modem ansluts via coax

Fakta

Teknik

Penny erbjuder bredband via Comhems kabeltv-nät som finns i flertalet bostäder i Sverige och ger generellt fina prestanda.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Comhem (Pennys ägare) 62,1% nöjda kunder, dvs 6:e platsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Penny erbjuder bredband helt utan bindningstider och uppsägningstid. Vilket är perfekt för dig som kanske inte vill binda dig.

Omdöme

Bakgrund

Intresserad av Penny?

SE ERBJUDANDEN