Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

My Beat bredband


Ett utmärkt & billigt val för dig med varierande men ofta låg surfförbrukning.

Bästa erbjudande på My Beat mobilt bredband

När det kommer till mobila bredband utan bindningstid så är My Beat det bästa valet för dig som ofta har låg förbrukning av surf men där den ibland stiger. Det kan handla om en sommarstuga där du alltid vill ha internet för att t.ex. koppla ett larm på och där du sedan surfar mer när du väl är på plats, då är bredband flex från My Beat ett utmärkt val.

  • My Beat bredband

Vad du får

Genom att skaffa My Beat så får du tillgång till bredband genom 2G, 3G och 4G. När du beställer så får du endast ett SIM-kort som du kan sätta i en 4G-router som du själv får skaffa. Varför inte köpa en begagnad och hålla ned kostnaderna?

På My Beats hemsida är det alltid fri frakt och du kan så snart du beställt även logga in på mina sidor där du kan följa surfmängden du förbrukar. På så vis slipper du överraskningar och har full kontroll över ditt abonnemang.

My Beat internet

My Beat och deras internet är för dig som söker bra täckning till bra pris, i princip oavsett var du bor kan du räkna med god täckning då mobilnätet är rejält utbyggt.

My Beat mobilt bredband

Fakta

Teknik

My Beat erbjuder bredband via 2G, 3G och 4G-nätet hos Telenor. Det gör att bredbandet kan tas med vid behov t.ex. mellan villa och sommarstuga.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får branchen 63,6% nöjda kunder, dvs mittenplatsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Man tror på nöjda kunder och därför har My Beat ingen bindningstid på sina bredband.

Omdöme av My Beat & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av My Beat?

SE ERBJUDANDEN