Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Fibio bredband


Ett riktigt prisvärt mobilt bredband i Telenors braiga nät utan bindningstid eller startavgift.

Fibio mobilt bredband med god täckning

Fibio är ganska nya på marknaden men erbjuder trots det ett fullspäckat sortiment inom telekom. När det kommer till bredband så erbjuds mobilt bredband via Telenors mobilnät vilket innebär riktigt bra täckning i hela landet på 2G, 3G och 4G.

  • Fibio bredband

Vad du får

Fibio erbjuder som sagt mobilt bredband och gör det via Telenors mobilnät vilket innebär att du får riktigt bra täckning oavsett om du bor i norra eller södra Sverige.

När du beställer Fibios mobila bredband så kan du tyvärr inte få något annat än själva simkortet. Simkortet däremot kan du använda i valfri olåst mobilrouter, 4G-puck eller 4G-pinne.

Detta upplägget passar inte alla och är främst bra för dig som tidigare haft mobilt bredband och därför har gammal utrustning kvar men vill testa en ny operatör.

Fibio & prisgaranti

Fibio har en prisgaranti vilket innebär att om du hittar en likvärdig tjänst till ett lägre pris så matchar Fibio det. Det gör att du slipper byta runt om du ändå är nöjd.

En mobil router kan vara bra för Fibio

Fakta

Teknik

Fibio använder sig av Telenors mobila nät som har god täckning i hela landet för att leverara mobilt bredband via teknikerna 2G, 3G och 4G!

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får branchen 63,6% nöjda kunder, dvs mittenplatsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Fibio erbjuder mobilt bredband utan bindningstid vilket gör att du endast har en uppsägningstid på 1 månad om du skulle vilja säga upp.

Omdöme av Fibio & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Fibio?

SE ERBJUDANDEN