Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

Bahnhof bredband


För dig som bryr dig mycket om personlig integritet så är Bahnhof kanske det bästa valet.

Sveriges snabbaste bredband?

När de andra operatörerna erbjuder 1000 Mbps i maxhastighet vilket är otroligt snabbt så har Bahnhof numera 10000 Mbps som topphastighet. Nu kan man visserligen inte få det överallt, men kan man det så är troligen Bahnhof den enda operatören att erbjuda det. Därför ett bra val för dig som vill ha det absolut snabbaste.

  • Bahnhof bredband

Vad du får

Genom att skaffa Bahnhof så får du en operatör som verkligen värnar om din personliga integritet. Just integritet har blivit desto viktigare för många efter att vissa bolag började jaga fildelare och skaffar du Bahnhof så får du tillgång till tjänsten Integrity VPN som döljer din riktiga IP-adress och ger ett visst skydd mot t.ex. bolag som jagar fildelare.

Då Bahnhof verkar i olika fibernät och stadsnät så skiljer sig priserna, så för att få fram ett pris för din bostad vänligen se erbjudandena nedan.

Bahnhofs router

När du beställer Bahnhof så kan du välja huruvida till vill ha en router eller inte, väljer du bort routern så kan du köpa valfri router själv och använda den. Men är du inte duktig på att konfigurera routrar så föreslår vi att du väljer den från Bahnhof då den är helt ok.

En mobil som kör applikationen tptest

Fakta

Teknik

Bahnhof erbjuder bredband via fibernät och stadsnät i Sverige, det ger en överlägsen stabilitet och hastighet och en mycket god surfupplevelse.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Bahnhof 71,9% nöjda kunder, dvs 1:a platsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Hos Bahnhof så slipper du binda dig, binder du dig så kan du få utrustning på köpet. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme av Bahnhof & deras bredband

Bakgrund

Intresserad av Bahnhof?

SE ERBJUDANDEN