Bästa bredband bakgrund
Bästa Bredband logo
4G-router med antenn

A3 bredband


För dig som har fiber eller letar efter mobilt bredband så är A3 ett riktigt bra val.

Både mobilt bredband och fiber

A3 är föredetta Alltele och T3 i ett och man är ganska stora speciellt i norra delarna av landet. Med tiden så har man utökat och numera finns man i många av stadsnäten i landet. Det gör att man numera kan välja A3 som ens fiberleverantör även i övriga landet.

  • A3 bredband

Vad du får

Genom att skaffa A3 så får du en operatör som tar hand om dig. Dels erbjuder man ett säkerhetspaket för att skydda din dator från virus vilket är något alla bör ha. Säkerhetsprogrammet som erbjuds är Panda Dome och det har fått helt okej betyg. Man erbjuder även ID-bevakning vilket hjälper dig att minska problem vid ID-kapning.

När du beställer A3 så kan du välja till A3 WiFi eller A3 WiFi Mesh. De ena är en klassisk WiFi-router som täcker mindre lägenheter och bostäder och ger bra prestanda. Mesh däremot består av flera enheter som placeras på olika ställen för att därmed maximera WiFi-prestandan och täckningen i bostaden.

Då A3 verkar i olika fibernät och stadsnät så skiljer sig priserna, så för att få fram ett pris för din bostad vänligen se erbjudandena nedan.

Se på tv via bredband

Fakta

Teknik

A3 erbjuder bredband via fibernät och mobilnätet i Sverige, via fiber ger en överlägsen stabilitet och hastighet.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får branchen 63,6% nöjda kunder, dvs mittenplatsen på högst kundnöjdhet.

Bindningstider

Hos A3 så slipper du binda dig och extra utrustning kommer som en extra avgift. Uppsägningstiden är på 1 månad.

Omdöme

Bakgrund

Intresserad av A3?

SE ERBJUDANDEN